Opleiding 2018-03-11T18:13:07+00:00

Opleidingen

Het doel van een muziekvereniging is natuurlijk het samen muziek maken. Daarnaast maak je er ook veel vrienden.
Onze vereniging is een gezellige vereniging en er wordt hard gewerkt aan de kwaliteit van het samenspel.
Blaasorkesten zoals wij, maken bijna alle soorten muziek, zodat we overal aan mee kunnen doen, denk maar aan optochten, kerkdiensten enz. De muziek die wij spelen is geschikt voor jong en oud, zodat het voor iedereen leuk blijft.
Als jij ook zin hebt om te spelen bij een gezellige vereniging, dan ben je bij ons van harte welkom.

Onze lessen worden verzorgd door professionele docenten in Varsseveld en Sinderen. De lessen in Sinderen zijn op de maandag middag in de het Buurtschapshuus. De lessen in Varsseveld zijn op de maandagmiddag en vrijdagmiddag/avond aan de Prinses Beatrixstraat.

De blokfluitgroep in Varsseveld start vanaf oktober 2017 en oefent dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 15.00 uur in basisschool “Op Koers”.

Vanaf voorjaar 2018 zal er in Sinderen ook een blokfluitgroep gaan starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn om een groep te kunnen vormen.

De kosten bedragen voor seizoen 2016-2017 voor de blokfluit lessen €15,00 per maand en voor de blaasinstrument lessen €22,50 per maand. Het bijbehorende blaasinstrument krijg je gedurende de opleiding in bruikleen. Een blokfluit moet wel zelf worden aangeschaft.

Wil je nog iets weten over bovenstaande opleidingen dan kun je bellen met Jolanda Oldenboom. Voor de telefoonnummers kijk op de website onder het submenu “bestuur”. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen door hier te klikken.